Skip to main content

Dorpstafel Fijnaart in een nieuw jasjeDorpstafel Fijnaart in een nieuw jasje
Op dinsdag 12 december a.s. organiseert Dorpstafel Fijnaart de laatste bijeenkomst van de dorpstafel in 2023. Deze bijeenkomst vindt plaats in 'De Parel', Prinses Margrietstraat 15 te Fijnaart en zal een andere opzet kennen dan de voorgaande dorpstafels in het afgelopen jaar.

Het bestuur heeft er dit keer voor gekozen om naast het plenaire deel van de bijeenkomst, de deelnemers meer bij de gespreksonderdelen te betrekken. Na een korte pauze zullen de eerder ingeleide onderwerpen verder besproken worden in kleine groepen (zgn. tafelgesprekken). Het bestuur hoopt hiermee te bewerkstelligen dat de deelnemers aan de bijeenkomst meer betrokken worden bij de diverse onderwerpen. Alle inwoners van Fijnaart zijn van harte welkom deel te nemen aan deze bijeenkomst en mee te praten over diverse aandachts- en ontwikkelpunten voor onze kern. Vooraf melden voor deelname aan deze bijeenkomst is niet nodig.

De zaal gaat open om 19.00 uur en de bijeenkomst vangt aan om 19.30 uur en zal eindigen rond de klok van 22.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de navolgende punten behandeld worden:

1. Bespreking van de notulen van de vergadering d.d. 12-9-2023,
2. Mededelingen en ingekomen stukken,
3. Korte update over het proces rondom 'Vitaal Centrum',
4. Bespreking van het project 'Gast van de Raad',
5. Bespreking project 'Klimaatbestendig Fijnaart',
6. Pauze
7. Tafelgesprekken m.b.t. de behandelde projecten,
8. Korte plenaire terugkoppeling van de tafelgesprekken,
9. Sluiting
De notulen van de vorige dorpstafel zijn te vinden op de website www.gebiedsplannen.nl/fijnaart/praat mee/bekijk alle berichten/documenten.
Mocht u voorafgaande aan deze bijeenkomst meer willen weten over het werk van de dorpstafel en/of mee willen doen in het bestuur en/of een werkgroep, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u uw belangstelling ook kenbaar maken tijdens de bijeenkomst van de dorpstafel.

Advertenties