Skip to main content

Drie weken voor Carnaval  stond tot en met 2020 al jaren het Carnavalsfeest van BC De Dijkrakkers 'Drie Weekskus Vurraf' vast in de agenda bij De Graanbeurs. Drie weken voor Carnaval  stond tot en met 2020 al jaren het Carnavalsfeest van BC De Dijkrakkers 'Drie Weekskus Vurraf' vast in de agenda bij De Graanbeurs. 

In 2021 en 2022 was het door alle regels rondom Corona niet mogelijk.  Maar aanstaande zaterdag 28 januari is het eindelijk weer zover. Dus haal je Carnavalsoutfit maar weer tevoorschijn. Voorgaande edities stond er naast de DJ van die avond altijd één act op het programma. Dat is dit jaar uitgebreid naar twee acts. De DJ van de avond is Gijs Schuurmans. Deze DJ is geen onbekende in de regio. Toen De Dijkrakkers hem vroegen om te komen draaien was zijn antwoord: "Jazeker... heerlijk weer een ouderwets avondje Dijkrakkers." Want hij heeft in het verleden ook op onze wagen gedraaid.

De eerste act is Marco Kraats. Marco is een vrolijke, jonge en energierijke feestzanger, die door het land reist om overal een feestje te bouwen!! Hij heeft heel wat feestliedjes uitgebracht zoals 'Ruitenwisser', feestversie 'Mag ik dan bij jou', 'Melken doe je zo' en 'Vier zomers lang'. Allemaal hits die niet meer weg te denken zijn uit het feestcafé!

De tweede act zijn De Paniekzaaiers. Dit is een nieuwe act van Willem de Wijs en Basjan Munten. Ze zijn verschillende keren individueel uitgeroepen tot beste Feest-DJ van Nederland. Maar nu gaan ze samen een uur lang gezonde Feestpaniek zaaien.  

Nieuw dit jaar is Kaartverkoop vurraf!! Kaarten zijn voor € 7,50 te koop bij De  Graanbeurs en bij Bloemenshop Marloes. En aan de deur kost het € 10,- om binnen te komen.

Dit belooft dus een hele Leutige avond te gaan worden. Ga je Carnavalskleding maar alvast in orde maken en kom gezellig langs.  16+ Aanvang 21:00 uur 

Advertenties