Skip to main content

Drukke maand februari voor Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken

Traktatie voor de Fendertse grijze duiven.Drukke maand februari voor Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken
De jubilarissen Helga den Hoed en Roelie de Haan
Ledenvergadering op 20 februari met Eric Elich.

Tijdens het Grijze duivenbal trakteerde Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken op zelfgemaakte gevulde eieren. Die vielen goed in de smaak. Op deze manier wil onze vereniging wat betekenen voor de Fijnaartse samenleving.

Het was een gezellige middag, met o.a. een optreden van Nico en Rieneke Beerendonk en de zanggroep met de vrijwilligers van de vrijdagochtendzanggroep van het Fendertshof.

Dinsdagavond 20 februari was de eerste ledenvergadering van Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken. Twee jubilarissen werden gehuldigd:  Roelie de Haan en Helga den Hoed, beiden 50 jaar lid van de vereniging. Dat verdient een bloemetje met een gedicht van de voorzitter.

Na de ledenvergadering was Eric Elich uit Bergen op Zoom onze gast, hij vertelde ons héél veel over de oorsprong en geschiedenis van het carnaval en hoe het op iedere plaats weer anders gevierd wordt. Veel herkenning ook van de hedendaagse gewoontes en rituelen met de feesten van eeuwen terug.

Wat een spreker is die man zeg!! Als dank kreeg hij een zeer gepast cadeautje van onze creatieve penningmeester: de Peperbus in carnavalsoutfit. 

Met 64 dames was deze avond meer dan geslaagd.

 

foto 26 foto 27

Advertenties