Skip to main content

Een avondje nostalgie

Livemuziek van Tina Turner en Golden Earring door lokale Tribute BandsEen avondje nostalgie
Bienvenida als Tina Turner; leadzangeres van Steamy Windows
Muziekliefhebbers opgelet! 2 december belooft een avond vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid te worden in De Graanbeurs in Fijnaart. Op het podium staan die avond twee tribute bands: Steamy Windows en 45 Miles, die iconische artiesten Tina Turner en Golden Earring eren.

 Het Fendertse muzikale talent is goed vertegenwoordigd. “Extra leuk om in de Fendert te spelen, wij hebben er zin in!”

Steamy Windows - een eerbetoon aan Tina Turner
De legendarische Tina Turner, ook wel bekend als The Queen of Rock & Roll, staat bekend om haar adembenemende shows in uitverkochte stadions. Dit jaar hebben we afscheid moeten nemen van deze iconische zangeres en daarom is een eerbetoon aan haar meer dan gepast. Fendertse Brandl Kannekens op basgitaar en Jens & Mirte van Hoof op piano en als achtergrondzangeres, maken deel uit van deze negenkoppige Tribute band. Op 2 december kunnen de voetjes van de vloer op tijdloze hits zoals 'What’s love got to do with it', 'Proud Mary' en 'Nutbush City Limits'.

45 Miles -  een ode aan Golden Earring

foto 45 miles

Golden Earring zal helaas niet meer op de podia verschijnen. Maar de band 45 Miles is er om de ‘broodnodige’ troost te bieden. 45 Miles, een Tribute band met ode aan Golden Earring, is eind 2018 als een eenmalig project gestart en neemt je mee door vrijwel de gehele geschiedenis van Golden Earring. Van '45 Miles' tot 'Going to the Run'. Uiteraard ontbreken de megahits 'Radar Love', 'When the Lady Smiles' en 'Twilight Zone' ook niet op de setlijst, aangevuld met tal van andere nummers die iedereen mee kan brullen. Stil blijven staan zal een uitdaging zijn wanneer Berry den Hollander, Gijsbert en Martin Kannekens uit Fijnaart samen met hun vierde bandlid, de eerste tonen inzetten.

Tickets nu verkrijgbaar!
Door de all time classics van Tina en Golden Earring is deze avond geschikt voor jong en oud. Laten we er samen een onvergetelijke avond van maken, met live muziek, energie en volop gezelligheid. Zet 2 december in de agenda en scoor je tickets via de site van De Graanbeurs. Zien we je dan?
2 december 2023 De Graanbeurs Fijnaart
Deuren open: 20.30 uur
Kaarten: te koop via www.degraanbeurs.nl -> Agenda -> Tribute Night.

 steamywindows groepsfoto

Advertenties