Skip to main content

Een gruwelijk goede voorstelling

Toneelclub Fame speelt voor uitverkochte zalen 'Addams de musical'Een gruwelijk goede voorstelling
Fotograaf: Marcel Otterspeer
Afgelopen 9, 10 en 11 mei heeft Toneelclub Fame onder leiding van Marjolein de Baat, Stefan Lankhuizen, Shirley Maliepaard en Yvonne Antens voor uitverkochte zalen haar nieuwste productie ‘Addams’ mogen opvoeren in De Blokhut te Helwijk.

Na een heel seizoen keihard repeteren kon de getalenteerde cast van jong en ouder afkomstig uit de gemeente Moerdijk en daarbuiten, de hilarische, ontroerende, macabere musical gebaseerd op creaties van Charles Addams ten tonele brengen.

Het is inmiddels de vijfde grote Fame-productie met een cast bestaande uit zowel kinderen als volwassenen. De jeugd krijgt de passie voor theater maken op deze manier goed mee en ontwikkelt zich gaandeweg het seizoen steeds meer. Vele Fijnaartse talenten hebben zich ook afgelopen jaar weer bij de cast gevoegd. De creatieve crew zorgt ondertussen voor de mooiste decors, lichtshow en grime om het geheel compleet te maken.

Als afsluiter komen de spelers binnenkort nog eenmaal bij elkaar en wordt bekendgemaakt wat de planning voor volgend seizoen zal zijn. Ongetwijfeld zal het publiek ook dan weer met volle teugen gaan genieten, zoals ze ook deden van deze bijzondere familie!

Advertenties