Skip to main content

Een mooie avond met een zonnen stralend randje!



Een mooie avond met een zonnen stralend randje!
't Schietertje Fijnaart
Wat een warme, leuke en gezellige avond aan de waterkant met veel vangsten. Er worden steeds meer vissen gevangen en dat maakt de visavonden nog leuker.
29 jeugdleden, papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes hebben zich afgelopen vrijdag aan de waterkant verzameld voor een gezellige visavond. En dat was het zeker! Er werden nog wat goodiebags uitgedeeld aan diegene die voor het eerst waren. De goodiebags zijn mede mogelijk gemaakt door onszelf, Topshopper en Megafish Roosendaal. Er waren ook weer aanmeldingen via het Meer Zomer programma van meer Moerdijk.
 
Vangst hier, vangst daar ... soms was kwamen de vrijwilligers handjes te kort en schoten papa's en mama's te hulp. Geweldig om dat te zien.
 
Jace was enorm op dreef, maar werd ingehaald door Hailey. Zij hadden hetzelfde aantal vissen, maar Hailey had toch meer centimeters.
 
Hailey heeft gewonnen met 62 cm en daarmee een cadeaubon van Fauna Hengelsport gewonnen. Gefeliciteerd en ga er wat leuks van kopen.
 
De "catering" was deze keer binnen de tijd klaar met het voorzien van iedereen van een lekker verfrissend appeltje van Roks streekwinkel, koekjes, lolly’s en flesjes water.
Kortom een avond vol vissen en op naar de volgende mooie visavonden!

Advertenties