Skip to main content

Ellufde van dun ellufde: Het Feestteam!

Voorverkoop start 15 oktoberEllufde van dun ellufde: Het Feestteam!
We zitten alweer in het najaar van 2022 en dat betekent dat onder andere carnavalsverenigingen en bouwclubs weer beginnen met hun voorbereidingen. Zo ook de Kleibatsers uit Fijnaart: onder het motto We laote ut Kleigat straole gaan ze weer aan de slag om het carnavalsfeest in 2023 te laten slagen.

Onlangs is de opstartvergadering geweest met alle kartrekkers. Iedere kartrekker heeft zijn eigen onderdeel en groep waar ze samen alles bedenken en uitwerken. Het bestuur ondersteunt deze werkgroepen. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn: de loterij, de mini- en grote optocht en een bal voor de kinderen, tieners en senioren, maar op korte termijn natuurlijk het:

Ellufdu van dun ellufdu bal!!

En mooier kan het niet worden: dit jaar vieren we dun ellufdu van dun ellufdu op 11 november (11-11-22!) in de Graanbeurs! De start is om 20:30u met het liedjesfestival waarna Prins Carnaval 2023 bekend gemaakt wordt. Tijdens de avond is er een optreden van de Stadse Blaozers, een dj met gezellige feestmuziek en als uitsmijter komt het wereldberoemde Feestteam de zaal op zijn kop zetten. ‘Van 0 naar Feest in 10 seconden!’ is hun motto, dus dat belooft wat.. Het Feestteam is onder andere bekend van de hit: Shirt uit en zwaaien!

Op 15 oktober start de voorverkoop, dus wees er snel bij! VOL=VOL. De entreekaartjes zijn te koop voor € 7,50 bij de Graanbeurs, Bloemenshop Marloes, de Fendertse Hoeve en/of de kantine van VV de Fendert. Graag contant betalen! Aan de deur kosten de kaartjes € 10,- per stuk. Iedereen is welkom vanaf 16 jaar (onder begeleiding van een volwassene).

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met het liedjesfestival, dat kan! Hartstikke leuk, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet stoot jij Toni Euroni van de troon. Toni is de winnaar van het laatste liedjesfestival dat door omstandigheden uitgesteld was en uiteindelijk op 1 april jl. heeft plaatsgevonden tijdens het Hoognood Festival editie carnaval.  Aanmelden voor het liedjesfestival kan tot 7 november 2022.

Organisatietalenten gezocht!

Zoals gezegd zijn de werkgroepen voor carnaval 2023 weer opgestart. In bijna alle werkgroepen kunnen we versterking en/of verjonging gebruiken. Ben je goed in plannen, organiseren, verkeer regelen, gezellig met kinderen of juist ouderen, of wil je gewoon nu en dan je handjes laten wapperen, laat het ons weten, dan laoten we samen het Kleigat straole tijdens carnaval in februari! Voor meer informatie over onze activiteiten en vacatures, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of neem telefonisch contact op met T: 06-19825102.

Advertenties