Skip to main content

ellufdu van dun ellufdu in ut Kleigat

We zette de blommekes buite in ut Kleigatellufdu van dun ellufdu in ut Kleigat
Doe mee met het liedjesfestival of kom meezingen tijdens de gezellige aftrap van het carnavalsseizoen.

Voorverkoop start op 16 oktober
Ellufde van dun ellufde bal met René Schuurmans
We zitten alweer in het najaar van 2023 en dat betekent dat onder andere carnavalsverenigingen en bouwclubs weer beginnen met hun voorbereidingen. Zo ook De Kleibatsers uit Fijnaart onder het motto 'We zette de blommekes buite' gaan ze weer aan de slag om het carnavalsfeest in 2024 te laten slagen.
Onlangs is de opstartvergadering geweest met alle kartrekkers. Iedere kartrekker heeft zijn eigen onderdeel en groep waar ze samen alles bedenken en uitwerken. Het bestuur ondersteunt deze werkgroepen. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn: de loterij, de mini- en grote optocht en een bal voor de kinderen, tieners en senioren, maar op korte termijn natuurlijk het:
Ellufdu van dun ellufdu bal!
En mooier kan het niet worden: dit jaar vieren we dun ellufdu van dun ellufdu op zaterdag 11 november in De Graanbeurs. De start is om 20:30u met het liedjesfestival waarna Prins Carnaval 2024 bekend gemaakt wordt. Tijdens de avond is er een optreden van de Stadse Blaozers, een dj met gezellige feestmuziek en als uitsmijter komt René Schuurmans de zaal op zijn kop zetten. Ongetwijfeld zal zijn grote hit 'Laat de zon in je hart' niet ontbreken.
Op 16 oktober start de voorverkoop, dus wees er snel bij want VOL=VOL! De entreekaartjes zijn te koop voor € 9,00 per stuk bij De Graanbeurs, Bloemenshop Marloes, De Fendertse Hoeve en in de kantine van VV de Fendert. Het is contant betalen! Aan de deur kosten de kaartjes € 12,50 per stuk. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.


Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met het liedjesfestival? Dat kan. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet stoot jij De Spechten dit jaar van de troon. Er hebben zich al 6 deelnemers aangemeld maar daar kunnen er uiteraard nog meer bij. De winnaar mag zijn/haar liedje opnemen in een echte studio en dit zal tijdens carnaval gedraaid worden in de Fendertse cafés. Aanmelden voor het liedjesfestival kan tot 5 november 2023.


Organisatietalenten gezocht!
Zoals gezegd zijn de werkgroepen voor carnaval 2024 weer opgestart. In bijna alle werkgroepen kunnen we versterking en/of verjonging gebruiken. Ben je goed in plannen, organiseren, verkeer regelen, gezellig met kinderen of juist met ouderen, of wil je gewoon zo nu en dan je handjes laten wapperen, laat het ons weten, dan zette we de blommekes buite tijdens carnaval in februari! Voor meer informatie over onze activiteiten en vacatures, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met T: 06-19825102.
Volg alle info via Facebook of Instagram Carnavalsstichting de Kleibatsers.
Door Ans van der Vorm.

Advertenties