Erik Nachtzaam clubkampioen PWA 2024

De trotse winnaar tussen de overige clubleden

Afgelopen week is de beslissing gevallen bij de clubkampioenschappen van biljartvereniging PWA.
De 8 leden bonden gedurende 7 weken de sportieve strijd met elkaar aan, met als inzet de felbegeerde titel: Clubkampioen 2024 PWA.
Na een aantal rondes bleek dat de strijd om de Kampioenstitel zich zou gaan toespitsen tussen Erik Nachtzaam en Kees den Hollander. Het toernooi kende een mooie climax, omdat de strijd tussen Erik en Kees precies de laatste wedstrijd van het toernooi was.
Na een bloedstollende partij, waarin de kansen heen en weer kantelden, bleek Erik net wat sterker dan Kees en won zo voor het eerst in zijn carrière de clubkampioenstitel van PWA.
Kees moest genoegen nemen met de 2e plaats en het podium werd gecompleteerd door Jan den Hollander.
De hoogste serie van het toernooi kwam op naam van Erik: 19, Ger Ploeg speelde de kortste partij: 16 beurten en het beste wedstrijdgemiddelde behaalde Tommy Geerts: 3.45.
Erik, een sieraad voor de biljartsport, bekend om zijn sympathieke uitstraling, zal PWA gaan vertegenwoordigen op de Fijnaartse biljartkampioenschappen libre 2024.