Skip to main content

Evenementen Stichting Fijnaart en De Graanbeurs slaan handen ineen.Evenementen Stichting Fijnaart en De Graanbeurs slaan handen ineen.
“Komende editie van de Fenderte week bundelen we onze krachten en gaan we samen de horeca verzorgen”, aldus voorzitter Jan-Willem Sanders en Henk Westerink van De Graanbeurs die blij zijn dit nieuws te kunnen brengen.

“Sinds jaar en dag is De Graanbeurs ook tijdens de Fendertse Week actief. Henk heeft de afgelopen jaren fantastisch ingespeeld op de wensen van de bezoekers. Daar waar de focus van de Fendertse Week op de middag- en avondprogramma’s lag was dat bij De Graanbeurs anders. Einde middag met vrienden en familie onder het genot van drankjes, hapjes en muziek in de buitenlucht lekker de avond in glijden. Deze momenten van de dag willen we samenvoegen", vertelt Jan-Willem.

Dit jaar gaan we de bezoekers verrassen met enkele van onze nieuwe ideeën. Een van die ideeën is één groot terras bij de feesttent met een buitenbar. “Een goede koffie of cappuccino van een barista, een mooie wijn of een heerlijke cocktail“, glimlacht Henk. "Voor ieder wat wils. Daarbij gaan we inzetten op eten op het terras. Een gevarieerd aanbod van finger-food door verschillende ondernemers."
"Wij denken met dit initiatief de Fendertse Week een nieuw gezicht te geven waar de mensen blij van worden."

De 42e editie van de Fendertse Week vindt dit jaar plaats van woensdag 21 augustus tot en met zaterdag 24 augustus.

Advertenties