Skip to main content

Fancy Fair rondom De Dorpskerk

Op zaterdag 26 augustus is er weer als vanouds De Fancy Fair rondom de Dorpskerk.Fancy Fair rondom De Dorpskerk
foto PKN Fijnaart
Rondom het kerkgebouw De Dorpskerk aan de Kerkring zijn er kraampjes opgesteld waar van alles te koop is.

In De Vijverhof (ingang achterzijde van de kerk) kunt u genieten van een bakje koffie of een ander drankje. Ook is er een gezellig Rad van Avontuur. Hierbij kunt u mooie prijzen winnen.

De Snuffelmarkt begint al om 09.00 uur. Heeft u spulletjes die u kwijt wilt, dan kunt u die voor 09.00 uur op zaterdag 26 augustus of ook op vrijdagmiddag 25 augustus in de Vijverhof afgeven. Ook boeken zijn welkom.

Er kan ook weer genoten worden van lekkere wafels en heerlijke frites.

Verder worden er bloemstukjes, plantjes en boeken verkocht.

Voor de kinderen is er een springkussen om zich op uit te leven en zijn er meerdere kinderspelen. Sjoelen is ook nog een van de mogelijkheden.

Maar u kunt ook nog loten kopen voor de grote loterij, die ook een prachtige hoofdprijs van € 300,00 heeft. De trekking is om 18.00 uur in de Vijverhof. Maar de winnaars worden in kennis gesteld door onze organisatie.

We hopen dat er weer veel mensen komen om spullen te kopen. Maar ook om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer en ondertussen mee te doen aan de activiteiten. Het doel van de opbrengst is voor het onderhoud van het kerkgebouw, dat een Rijksmonument is en ook een middelpunt vormt van ons dorp.

Wilt u nog meer informatie neem dan contact op met Henk Nijhoff 0649115532 of via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties