Skip to main content

Feest in Fijnaart

“Gefelicitaart, wij zijn samen jarig”Feest in Fijnaart
Dennis Palache overhandigt Jolanda Vriens de taart
Op 13 maart blies onze lokale krant, Fijnaart Lokaal (voorheen Fendert Lokaal), maar liefst tien kaarsjes uit! Dat is een heel decennium aan vrolijke verhalen, leuke nieuwtjes en dorpsroddels. En we wilden deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan, dus besloten we het te vieren met dorpsgenoten die ook op deze bijzondere dag jarig zijn!

Het was een avond vol verrassingen toen we op pad gingen met heerlijke taarten om de gelukkigen te vinden. Vijf dappere dorpsgenoten waren via onze oproep aangemeld en wat een genot was het om hun reacties te zien toen we voor hun deur stonden! Het leek wel alsof ze de jackpot hadden gewonnen in de postcodeloterij - hoewel we moeten toegeven: geen Gaston met gouden envelop, maar een vrolijke bende van vier redactieleden met een smakelijke traktatie en een slechte imitatie (Goeoeoeoeoeoeoedenavond)!

Jolanda Vriens mocht de grote 50 vieren en haar woonkamer was getransformeerd tot een feestelijk festijn, compleet met banners en ballonnen.

Tonnie van Hoof bereikte de respectabele leeftijd van 77 jaar en had zelfs hoog bezoek: niemand minder dan Prins Basterino dun Eerste, zij het in incognitomodus, maar toch herkenden we hem direct!

img 5855a

Rieneke Beerendonk blies 64 kaarsjes uit, een bescheiden feestje dit jaar, maar vorig jaar was het dubbel feest met haar 40-jarig huwelijksjubileum met haar man Nico.

img 5863a

En dan was er de jonge Hobie van Steen, met zijn 27 lentes de benjamin van het gezelschap. Helaas troffen we hem niet thuis, maar zijn moeder - alias buurvrouw - stond klaar om de feestvreugde te delen!

Last but not least, Piet Roks, geboren en getogen in Fijnaart, vierde zijn 75e verjaardag in stijl met een prachtige taart en een gezellige boel in de woonkamer.

img 5868a

Namens het hele team van Fijnaart Lokaal nogmaals een dikke proficiat aan alle medejarigen!

Advertenties