Skip to main content

Feestelijke prijzenregen van ondernemersvereniging  Feestelijke prijzenregen van ondernemersvereniging   
Op donderdagavond 11 januari was De Graanbeurs gevuld met enthousiaste winnaars. De spanning was voelbaar, want hoewel ze allemaal iets hadden gewonnen, was het nog onduidelijk welke prijs ze mee naar huis zouden nemen. Dit jaar waren er maar liefst 8 hoofdprijzen en talloze andere mooie geschenken van lokale winkeliers.  

Om de lokale verkoop te stimuleren, organiseert de Ondernemersvereniging al jarenlang de Najaarsactie. Een opvallende verandering dit jaar was het gebruik van kassabonnen waarop deelnemers hun naam en telefoonnummer moesten schrijven. Gedurende de hele maand december werden er wekelijks 5 winnaars getrokken. Zij ontvingen direct een kleinigheidje, maar het hoogtepunt was natuurlijk de uitnodiging voor het prijzenfestijn. Daar werden alle prijzen verloot.

Uit een enorme grabbelton werden één voor één de namen van de winnaars getrokken. Vervolgens mochten de gelukkigen uit 25 kisten hun favoriete cijfer kiezen. In elke kist bevond zich een prachtige prijs. Mooie prijzen voor jong en oud.

De elektrische fiets ter waarde van €1995,- ging naar C. Frijters. Daniëlle Tolenaars won de Philips tv van 43 inch ter waarde van €699,- en meneer Christianen ging naar huis met de Nintendo Switch inclusief spel. Mevrouw Van Alphen mag gaan genieten van een dagje uit met 4 personen in de Efteling en Kees Ploeg mag 1 minuut gratis gaan winkelen bij de Jumbo. Wendy Kock mag met 4 gasten gaan genieten van een heerlijk diner bij de Fendertse Hoeve, terwijl mevrouw Bom en mevrouw Van Mierlo kunnen uitkijken naar een etentje bij respectievelijk De Graanbeurs en de Family. Alle deelnemers gingen naar huis met een goed gevulde boodschappentas van de Jumbo, een goodiebag van Boelhouwers Interieurspecialist en een tas vol geschenken van lokale ondernemers. Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Namens de Ondernemersvereniging feliciteren we alle winnaars van harte!

Advertenties