Skip to main content

Fendert Kwis



Fendert Kwis
Evenementen Stichting Fijnaart

De Fendert Kwis is een quiz over Fijnaart en omgeving van Toen en Nu. Deze is samengesteld door de Heemkundige Kring Fijnaart en Heijningen en vindt plaats op woensdagavond van 19:30 - 23:00 uur. Cafetaria - Eethuis Family stelt een extra prijs voor de winnende groep ter beschikking.

Onderstaande deelnemers gaan de strijd met elkaar aan:

Witten het!, Kweetnie, Zwartepieten bende, De Kwebbelende Kwissertjes, v.v. Oranje-Blauw '14 – Heijningen, De Kloetjes, De Borrelnootjes, De Noekers, Team Expeditie, Feitjes Frijters, Team zonder Naam, B.C. de Dijkrakkers, Real Biljartbal, Nog eentje dan, De volgende vraag a.u.b., De Laatste, MarkVliet Netwerk Notarissen, De Nieuwkomers, De Prutsers, Team Uitgeblust, De Buurtjes 1, De Buurtjes 2, Woonkwartier, Muziekvereniging de Unie, Dorpsvereniging Heijningen, De Driehoek 1, De Driehoek 2, FC Multiple Scoregasm, Kwist heus wel, De Fendertsmannen, Kwis um, De Voorstraat, Lachen gieren brullen.

Het zal zoals altijd een gezellige, spannende maar strijdlustige avond worden.

De Fendert Kwis is zo succesvol dat we zelfs een aantal teams op de reservelijst hebben moeten plaatsen.

Voor informatie kunt u terecht bij Peter Kannekens, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties