Skip to main content

Fijnaart is een nieuwe Vrouwenvereniging rijker!

Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken vanaf januari 2024Fijnaart is een nieuwe Vrouwenvereniging rijker!
Het dagelijks bestuur tijdens het ondertekenen van de acte,
Donderdag 7 september jl. heeft het passeren van de akte voor de nieuwe Vrouwenvereniging plaats gevonden.

Het dagelijks bestuur heeft de akte ondertekend en daarbij is de nieuwe vereniging een feit. Op dit moment zijn zij nog een afdeling van “De Vrouwen van Nu”. Vanaf januari gaan zij zelfstandig verder onder de naam:
Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken.
Er ging een intensieve voorbereiding aan vooraf en het bestuur is dan ook heel blij dat alles goed verlopen is en zij met een grote groep dames, 87 om precies te zijn, in januari officieel van start kunnen gaan.
Iedere maand (met uitzondering van de vakantiemaanden) wordt er een interessante avond georganiseerd voor de leden die niet alleen educatief, cultureel of creatief zijn, maar ook heel gezellig zoals we gewend zijn.
Ook aan de ondernemers van Fijnaart wordt aandacht besteed, zoals een bezoek op locatie, of de ondernemer wordt uitgenodigd om te komen vertellen over zijn of haar bedrijf.
Verder willen we graag aandacht besteden aan het maatschappelijk gebeuren in Fijnaart, denk daarbij aan iets betekenen voor ouderen en welzijnsorganisaties.
Muzikale avonden komen ook regelmatig op het programma te staan.
De tuinclub die al jaren actief is blijft bestaan en ook de fietsclub die in de zomermaanden iedere week gaat fietsen, bij mooi weer natuurlijk.
Er hebben zich ondertussen al nieuwe leden aangemeld voor de nieuwe vereniging en die zijn vanaf januari 2024 van harte welkom.
Dames die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties