Skip to main content

Fijnaartse Avondvierdaagse

Jeugd- en sportvereniging de Kieviten organiseertFijnaartse Avondvierdaagse
klaar voor de start

Jeugd- en Sportvereniging “De Kieviten” tekent ook in 2023 weer voor de organisatie van de Fijnaartse avondvierdaagse. Met steun van alle scholen in Fijnaart en Heijningen hopen we veel deelnemers te mogen verwelkomen. Wandelen is tenslotte heel gezond en gezellig. Daarnaast bieden we de lopers zoals gebruikelijk vier avonden lekker zonnig weer.

De avondvierdaagse wordt dit jaar i.v.m. het aansluitende Pinkster weekend gelopen van:

Maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei 2023.

We starten zoals gebruikelijk vanaf “De Parel” in Fijnaart.
De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 en 10 kilometer. De lopers starten iedere avond om 18.30 uur. Alleen de laatste avond starten de 10 lopers wat eerder en de 5 kilometer lopers om 19.00 uur.

Op donderdag worden de lopers rond 19.45 verwacht bij de bushalte bij de Fendertshof. Vandaar start het laatste stukje naar de Parel waar de nieuwe medailles zullen worden uitgereikt.

Inschrijven kan vooraf of op de eerste avond vanaf 18.00 uur bij De Parel. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon.

Voor inschrijvingen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jeugd en Sportvereniging “De Kieviten” via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of check de website www.dekievitenfijnaart.nl

Advertenties