Skip to main content

Fijnaartse tenniskids

De jeugd van T.V. Fijnaart en Heijningen speelt sinds dit voorjaar weer competitie.Fijnaartse tenniskids
Anika Heeren
Na een aantal stille jaren is er weer volop jeugd te vinden bij Tennisvereniging Fijnaart & Heijningen. Aan het einde van de zomer in 2021 is een aantal kinderen gestart met tennislessen bij T.V. Fijnaart & Heijningen. Al snel groeide dit aantal en in het voorjaar van 2023 zijn er twee jeugdteams gestart met het spelen van competitietennis.

Wanneer je op maandagmiddag bij T.V. Fijnaart & Heijningen komt kijken zijn de banen vol met fanatieke tenniskids. Op deze middag worden er tennislessen aan de jeugd gegeven.
Na een aantal stille jaren heeft de club er in de afgelopen tijd een flink aantal nieuwe jeugdleden bij gekregen. Een aantal van hen is in het voorjaar van 2023 gestart met het spelen van competitietennis.
De boys van team oranje (8 tot en met 10 jaar) en jongens en meiden van team rood (6 tot en met 8 jaar) hebben in het voorjaar op zondagmorgen in de regio diverse wedstrijden gespeeld.

Ze kregen er geen genoeg van en dus wordt er in de zomer ook lekker doorgespeeld. Op zondag 18 juni speelden zij een gezellige competitieochtend in Fijnaart. Onder leiding van de leraren Stef en Jeroen hebben zij een gezellige ochtend gehad. Na een flink aantal wedstrijdjes is de ochtend afgesloten met een potje voetbal tegen álle aanwezige vaders (het was immers vaderdag).
Kom gerust een keertje kijken op maandagmiddag.

Advertenties