Skip to main content

Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant 2023Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant 2023
Foto: Elles Mollema

Hai mijn naam is Elles Mollema en ik ben finalist van Miss Beauty of Noord-Brabant 2023. Momenteel ben ik 18 jaar, studeer ik Leisure & event management in Breda en ik woon in Willemstad.
Als finalist van Miss Beauty of Noord-Brabant zet ik mij in voor de aarde. Ik wil mensen onbewust / bewust meegeven om bezig te zijn met het milieu en duurzaamheid tijdens een evenement. We vergeten namelijk dat dit ook heel vervuilend is voor de aarde. Denk aan het afval wat er overblijft, de verpakkingen van producten, de promotiematerialen die daarna weggegooid worden.
Dit kan natuurlijk veel beter, want om langer te genieten van de evenementen moeten we onze mooie aarde langer behouden. Ik als student leisure & event management doe hier natuurlijk aan mee!
Ook zetten wij ons in voor de LINDA.foundation. Zij halen geld op voor gezinnen in Nederland die in financiële nood zitten. LINDA.foundation zamelt geld in om deze gezinnen cadeaubonnen te geven om zo leuke dingen te kunnen doen of te kopen. Wij als finalisten organiseren hiervoor hele leuke acties.
Op 11 februari is de finale van Miss Beauty of Noord-Brabant en zal dus de nieuwe Miss Beauty of Noord-Brabant 2023 gekozen word. Deze winnares mag door naar Miss Beauty of the Netherlands. Echt een grote droom en ik doe hier zeker mijn best voor!
Willen jullie meer weten over de duurzaamheid van een evenement of over LINDA.foundation? Volg dan zeker mijn avontuur bij Miss Beauty of Noord-Brabant!
Wilt u na dit verhaal mij helpen Miss Beauty of Noord-Brabant 2023 te winnen? SMS dan: Poll Noordbrabant Elles naar 3010 (let op €1,10 per bericht). Alvast bedankt!

Advertenties