Skip to main content

Gaan we beginnen met aftellen of ... nee joh ... we blijven in het positieve en leuke van onze 5de gezellige visavond aan de waterkant!Gaan we beginnen met aftellen of ... nee joh ... we blijven in het positieve en leuke van onze 5de gezellige visavond aan de waterkant!
't Schietertje Fijnaart
Wisseling van de wacht ivm vakantie, nieuwe aanmeldingen via Meer Zomer van Meer Moerdijk, blijde spontane nieuwe meevissertjes... bijna alles kan bij ons. Superleuk al het animo van jullie allemaal.
Vanavond was het weer feest aan de waterkant met 30 jeugdleden met aanhang. Maar wel een feest zonder gestamp, gedans en muziek want ja... er moest gevist worden. Daar waren onze jeugdleden niet van te weerhouden. Een spatje hier, een spatje daar... nee hoor, ik ga niet weg en ik stop ook niet. Het hoort er allemaal bij en misschien bijten de vissen nu beter. Vissers in hart en nieren zijn onze jeugdleden!
 
Iedereen die nog niet in het bezit was van een goodiebag welke door Topshopper, Megafish Roosendaal en onszelf is mogelijk gemaakt heeft deze alsnog ontvangen. Veel van de door Promobee bedrukte drinkflessen waren aan de waterkant te zien. Net als de keycords en de petjes. De waterkant kleurde bijna geheel rood (de kleur van... juist 't Schietertje).
 
Niemand ging met een lege buik naar huis want de appeltjes van Roks Streekwinkel waren er en waren ook bijna net zo snel weer op. De flesjes water, mandarijntjes, koekjes en lolly’s wisten hun weg naar de jeugdleden en hun supporters ook te vinden. Het was weer heerlijk smullen tijdens het vissen.
Ondanks dat het weer en de vangsten tegenvielen was de sfeer weer geweldig en het enthousiasme enorm. Wij zijn trots op onze jeugdleden en alles supporters en voorbijgangers.
 
De dagwinnaar is Jodi Hollemans met 32 cm. Zij heeft een viskoffer van Albatros gewonnen. Gefeliciteerd Jodi!
 
Noud is nog steeds in het bezit van de kanjerkoning omdat hij een Zeelt van 45 cm heeft gevangen.
Nog 2 wedstrijden te gaan. Over 2 weken zal de winnaar van het Zomerkampioenschap en de kanjerkoning bekend gemaakt worden. Er kan nog van alles gebeuren.
 
Op naar volgende week!

Advertenties