Skip to main content

Geniet van het mooiste van de 23 beste musicals

The best of… MUSICALS: een heerlijk avondje uitGeniet van het mooiste van de 23 beste musicals
Het orkest en het zangensemble tijdens een van de repetities.
The best of… MUSICALS doet zijn naam eer aan. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart komen de mooiste nummers uit maar liefst 23 musicals voorbij. Het wordt in De Parel in Fijnaart een heerlijk avondje uit, of je nu houdt van muziek, zang, dans en/of musicals.

Muziekvereniging Oranjevaan heeft inmiddels haar sporen verdiend op het gebied van musicals en andere grote producties. Sister Act, Ciske de Rat, @the movies, The Gift en vorig jaar Oorlogswinter de musical maakten stuk voor stuk indruk op het publiek. Ook tijdens The best of… MUSICALS worden kosten nog moeite gespaard om er een fantastische voorstelling van te maken. De muziek wordt gespeeld door een projectorkest van ruim 45 muzikanten. De musicalnummers worden gezongen door het ensemble van zo’n 50 zangers en zangeressen en een groot aantal solisten. Een even zo groot aantal leden van Ballet Dansschool Caroline verhogen met hun dans het showelement.

Musicalklassiekers
De bijna 150 deelnemers vertolken nummers uit musicalklassiekers als Les Misérables, Elisabeth, The Phantom of the Opera en Miss Saigon. Maar ook The Lion King, The Wiz, De Kleine Zeemeermin, Tarzan en Anastasia komen voorbij. En dan hebben we lang nog niet alle musicalpareltjes genoemd. Benieuwd naar de rest? Koop dan snel je kaarten en zit op 24 of 25 maart eersterangs.

Luxe theaterstoelen
De voorstellingen vinden plaats in de sporthal van De Parel in Fijnaart, die speciaal hiervoor wordt omgebouwd tot een ware theaterzaal. Het publiek hoeft dankzij een oplopende tribune niets van de show te missen. Dit keer is de tribune zelfs voorzien van luxe theaterstoelen, zodat iedereen comfortabel kan genieten.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 18,00 per stuk. Dat bedrag is inclusief een drankje in de pauze. Daarnaast zijn er ook speciale VIP-arrangementen verkrijgbaar, waarbij het publiek op de beste locatie aan gezellige, ronde tafels zit en wordt voorzien van een hapje en een drankje.

Voor het bestellen van de kaarten ga je naar www.thebestofmusicals.nl. Je kunt zelf je zitplaats(en) reserveren. Wacht niet langer. Dan zien we je graag bij The best of… MUSICALS.

Meer informatie: www.thebestofmusicals.nl 

Advertenties