Skip to main content

Geslaagde oliebollenactie OranjevaanGeslaagde oliebollenactie Oranjevaan
Al sinds 1960 bakt en verkoopt Muziekvereniging Oranjevaan voor oudejaarsdag oliebollen. Dit jaar was dat niet anders. En met een mooi resultaat.

Dit jaar bakten de muzikanten, zangers, acteurs en dansers bijna 4500 oliebollen. Daar waren zij zaterdag 30 december vanaf ’s morgens vroeg zoet mee. Het beslag werd gedraaid bij Bakkerij Sonneveld. De oliebollen werden gebakken in ’t Onderdak. De liefhebbers konden ze zaterdag afhalen bij ’t Onderdak of op oudejaarsdag op de Voorstraat. In verband met het slechte weer, mocht Oranjevaan voor de verkoop gebruikmaken van het gebouw van Kinderdagverblijf De Zwingeltjes. Een groot aantal bestellingen werd ook bij de kopers thuisbezorgd.

oliebollen 2023 small 02

Shrek
Oranjevaan kijkt terug op wederom een geslaagde actie. De opbrengst krijgt een hele goede bestemming. Op 24, 25, 26 en 27 oktober brengt de muziekvereniging samen met Stichting Cultuur Fijnaart Shrek de Musical. Licht, geluid, decor, techniek, kleding, grime, accessoires etc. lopen aardig in de papieren. Vandaar dat elke bijdrage meer dan welkom is.
Dank aan iedereen die heeft meegeholpen en die de oliebollen heeft aangeschaft.

oliebollen 2023 small 04

oliebollen 2023 small 06

Advertenties