Skip to main content

Geslaagde snuffelmarkt tijdens Fendertse week

Mooie opbrengst voor o.a. gevelverlichting JacobusbeeldGeslaagde snuffelmarkt tijdens Fendertse week
De oproep voor gebruikte spullen, voorafgaand aan de Fendertse Week, heeft een flinke stroom aan goederen opgeleverd.

In de afgelopen week is een ploeg vrijwilligers bezig geweest alles uit te sorteren en klaar te zetten voor de Snuffelmarkt op vrijdagmiddag en zaterdag.
Vrijdagmiddag viel de belangstelling niet tegen maar kwam pas later in de middag op gang. Zaterdag is er, in de loop van de dag, boven aan de dijk een bord neergezet en dat had duidelijk resultaat.

De opbrengst was 2.50,00 euro, waarvan de enveloppenverkoop een groot deel uitmaakte. De prijzen hiervoor waren gesponsord door Berghout Onderhout, Schouwenaars schoenen, bloemenshop Marloes, Topshopper, bakkerij Zonnenveld, Max haarmode, Roks streekwinkel, Dirk van den Broek Oud Gastel, Eethuis Family, De Fendertse Hoeve, De Graanbeurs, streekwinkel Van de Weijgaert, Ellen B mode, DA drogist, bakker Nagelkerke, Slijterij Van de Maas, De Bereboot.  Onze hartelijke dank hiervoor.
Zaterdagavond moest ook alles weer opgeruimd zijn in verband met de eucharistieviering op zondagochtend om 09.30 uur! Alle vrijwilligers hebben hun stinkende best gedaan om ook dat weer voor elkaar te krijgen. Ook zij worden heel hartelijk bedankt voor hun tomeloze inzet.

Advertenties