Skip to main content

Geweldige 2e avondGeweldige 2e avond
't Schietertje Fijnaart
Vrijdagavond 21 juli was de 2e avond van het Zomerkampioenschap Jeugd met 39 jeugdleden. Dit is het maximaal aantal kinderen dat wij op een veilige en verantwoorde en leuke manier aan de waterkant kunnen plaatsen. Wij visten weer rondom in hetzelfde viswater. Wij hebben zomaar een flauw vermoeden dat dat ook de komende wedstrijden zo gaat blijven gezien het animo van onze jeugdleden. Superleuk om dit mee te maken!
 
Bij de aanmelding van de avond kreeg elk jeugdlid een goodiebag uitgereikt. Deze is samengesteld door Megafish Roosendaal, de Topshopper en onszelf. Er zat onder andere een duurzame drinkfles met het logo van 't Schietertje in die door Promobee is gemaakt. Daarna werd de visplek geloot.
De wedstrijd ging van start en al snel werden de eerste vissen gevangen. Helaas ook deze week niet zoveel als wij hadden gehoopt, maar dat mocht de pret en het enthousiasme niet drukken. Martin heeft aangegeven de vissen goed toe te spreken en ze daarover te appen. Wij hebben dus hoop voor volgende week.
 
Tijdens de wedstrijd werden de kinderen weer voorzien van een flesje water, appeltje van Roks Streekwinkel of een mandarijntje. De koekjes, lolly’s en het drinken werden ook met blije gezichten in ontvangst genomen. Lekker vissen met wat lekkers erbij is toch altijd leuk en lekker. Benjamin was ook deze week weer een super assistent.
 
Ook deze avond waren er weer nieuwe jeugdleden bij die zich via het 'Meer Zomer programma' van Meer Moerdijk hebben aangemeld. Ontzettend leuk dat dit er is en dat kinderen op deze manier bij verschillende sporten kunnen snuffelen om te kijken of het wat voor ze is. Hopelijk hebben jullie net zo
genoten als wij en zien wij jullie vaker aan de waterkant of zelf vrij vissen. Zou leuk zijn!
 
Na de wedstrijd werd het afval netjes op het daarvoor bestemde inleverpunt ingeleverd volgens het vang 5 principe van Sportvisserij Nederland zodat de waterkant en de natuur schoon blijft.
Vervolgens gingen wij over naar de prijsuitreiking.
Dagwinnaar was Noud met 54 cm. Noud heeft een mooie 5m hengel gekregen.
Gefeliciteerd Noud en heel veel visplezier!
 
En heel veel toeschouwers/voorbijgangers die langskwamen of bleven kijken. Leuk dat jullie er waren en interesse in ons hebben.
 
Komen jullie volgende week ook weer? Wij zijn er in ieder geval weer met heel veel zin en wat lekkers! Wij duimen voor meer vangsten en hopen dat het appje en het toespreken heeft geholpen!

Advertenties