Skip to main content

Gezocht, landbouwvoertuigen voor FENDERTSE WEEKGezocht, landbouwvoertuigen voor FENDERTSE WEEK
trekker-fotografie
Voorzitter Jan-Willem Sanders is op zoek naar enthousiaste agrariërs die op zaterdag 24 augustus deel willen nemen aan een nieuw onderdeel van de Fendertse Week.

Het voornemen is om ieder jaar op de zaterdag van de Fendertse Week een meeting of tentoonstelling te organiseren. Bijvoorbeeld van Amerikaanse voertuigen, grondverzetmachines, motoren, volkswagen-kever, leger, politie, brandweer etc… Dit jaar landbouwvoertuigen.
Het lijkt ons geweldig dit jaar van de Fendertse Hoeve tot de Appelaarseweg als ook de Beneden Molenstraat de straat vol te zetten met het schitterende en imposante materiaal waarmee onze agrariërs iedere dag werken. Het liefst zien we de nieuwste tractoren en werktuigen. We zijn ook in contact met bedrijven die deze machines verkopen.
Dus als jullie een glimmende New Holland, Fendt, Claas, Deutz, John Deere of een ander merk tractor of werktuig hebben staan en het leuk vinden om jullie materieel te showen aan de bezoekers van de Fendertse Week of aan jullie collega’s graag een reactie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deze dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Daarna gezellig drankje op het terras.

Advertenties