Skip to main content

Gratis entree op het Ellufdu van dun ellufdu bal Kleigat



Gratis entree op het Ellufdu van dun ellufdu bal Kleigat
We zitten alweer in het najaar van 2024 en dat betekent dat carnavalsverenigingen en bouwclubs weer zijn begonnen met hun voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen. Zo ook De Kleibatsers uit Fijnaart. Onder het motto 'We duike innut diepe' gaan ze weer aan de slag om het carnavalsfeest in 2025 te laten slagen.

Alle kartrekkers zijn al druk met de voorbereidingen. Iedere kartrekker heeft zijn eigen onderdeel en groep waar ze samen alles bedenken en uitwerken. Het bestuur ondersteunt deze werkgroepen. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn: de loterij, de mini- en grote optocht en een bal voor de kinderen, tieners en senioren, maar op korte termijn natuurlijk het:
Ellufdu van dun ellufdu bal!

Dit jaar vieren we dun ellufdu van dun ellufdu op zaterdag 9 november in De Graanbeurs. De start is om 21:00 uur met het liedjesfestival waarna prins carnaval 2025 bekend gemaakt wordt. Tijdens deze avond is er een optreden van een blaaskapel, een dj met gezellige feestmuziek en zanger Geen Stempel komt optreden. Enkele nummers van hem zijn Brabo, Confetti en de Kroegbaas. Dit jaar is de entree helemaal gratis en iedereen van 16 jaar en ouder is van harte welkom.
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met het liedjesfestival? Dat kan. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet stoot jij De Gospelpompers dit jaar van de troon. Het winnende liedje zal tijdens carnaval gedraaid worden in de Fendertse cafés.

Ondersteuning gezocht!
Zoals gezegd zijn de werkgroepen voor carnaval 2025 weer opgestart. We zoeken nog een aantal vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij de kinderochtend op maandagmorgen in De Graanbeurs. Heb je voor een ander onderdeel interesse laat je dan horen. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zien jullie graag op zaterdag 9 november dan Duike we met z’n alle de kroeg in en…. INNUT DIEPE.
Door Ans van der Vorm.

Advertenties