Skip to main content

Grootse Gezondheidsmarkt in De ParelGrootse Gezondheidsmarkt in De Parel
Zaterdag 7 oktober 2023 organiseert de Kruisvereniging Fijnaart en Heijningen weer een gezondheidsmarkt in De Parel in Fijnaart.

In de sporthal van De Parel is ruimte voor een groot aanbod van exposanten. Meer dan dertig verschillende organisaties in de zorg zijn aanwezig om u te informeren over hun diensten.

U kunt er terecht voor informatie over onder meer zorginstellingen en thuiszorg, WMO, de wijkzuster, zorgwinkels, borstprotheses, acupunctuur, lifestyle, zwangerschapsvoorlichting, kraamzorg, babymassage, alternatieve geneeswijzen, diëten, uitvaartbegeleiding en nog veel meer.

Op de gezondheidsmarkt kunt u uw gezondheid laten testen. Bij verschillende kramen kunt u met een scorekaart terecht voor metingen zoals bloeddruk, bloedglucose, reactievermogen, lenigheid en handknijpkracht, zuurstofmeting. U kunt kennis maken met reiki en u kunt het rijden met scootmobielen uitproberen.

Zet zaterdag 7 oktober in uw agenda;u bent dan van 10.00 tot 15.00 uur welkom in De Parel in Fijnaart voor een bezoek aan de gezondheidsmarkt van Kruisvereniging Fijnaart en Heijningen.

Toegang is gratis.

Advertenties