Skip to main content

Halloween op Fort Sabina

Vrijdag komt griezelig dichtbijHalloween op Fort Sabina
Gert van der Ros
Nog een paar nachtjes slapen of blijf je liever op? Goede nachtrust kan verstandig zijn. Vrijdag 28 oktober staan er namelijk grootse dingen te gebeuren op Fort Sabina. Dat ga je het best goed uitgeslapen tegemoet. Zo’n 60 spoken, heksen, poortwachters, weerwolven, een kokkin, een rechter en andere onaangename subjecten heten je gruwelijk welkom op het griezelige Fort Sabina. Maar let wel, het zal donker zijn en de weerwolf (die de hoofdpersoon is deze avond) duikt telkens weer ergens anders op.

Griezelen voor jong en oud

Voor de tweede keer wordt er op Fort Sabina een groots opgezette Halloweenavond georganiseerd. Na het succes van de vorige keer wordt het nog groter en spannender. De verschillende binnen- en buitenlocaties zijn aangekleed met traditionele Halloween attributen, maar ook met verrassende elementen. Het fort leent zich bij uitstek om in het donker rond te dwalen en om onontdekte en anders niet toegankelijke ruimtes te bezoeken. Dat alles met een minimum aan licht. Maar liefst 60 acteurs hebben weken gewerkt om het zo spannend mogelijk te maken zonder dat het onsmakelijk bloederig zou worden. Het belooft dan ook een leuke avond te worden voor jong en oud.

Verwacht het onverwachte

Zodra je het fort betreedt, word je nog netjes ontvangen en word je verteld waar je allemaal op moet letten. Maar dan begint het pas! Je zult nauwgezet de instructies van de sprakeloze poortwachters moeten volgen en daarna begint het enerverend te worden. Zij weten wat je wel en niet te wachten staat. Jij hebt geen idee. Je komt in ieder geval overal en nergens op het oude en geheimzinnige Fort Sabina. Op stukken en in gangen van het fort waar je nog niet eerder was, plaatsen die verboden waren. Dat was niet zonder reden. Maar daar kom je vanzelf wel achter.

Het wordt een avond met een griezelig verhaal. Over een weerwolf, die ’s nachts bij volle maan de dorpen rond Fort Sabina aandoet. Over twee heksen, een strenge rechtbank en baby’s, een gekkenhuis en een mooie weduwe. Mooi? Alles is betrekkelijk die avond, maar het toetje staat wel vast: een “leuke” clown. En? Durf je nog? Neem vooral zoveel mogelijk mensen mee, niet alleen voor de gezelligheid, maar ook voor je eigen veiligheid.

Je kunt starten om 19:00 uur, 19:30 uur, 20:00 uur en 20:30 uur. Door die 4 starttijden heb je alle ruimte om van alles te “genieten”. Boek snel je tickets voor de Halloweenavond vrijdag 28 oktober op fortsabina.nl. Al ruim 300 mensen gingen je voor. Zij durven het aan, jij ook?

Advertenties