Skip to main content

Haven- en industrieterrein Moerdijk geeft uniek kijkje achter de schermen tijdens open dag.Haven- en industrieterrein Moerdijk geeft uniek kijkje achter de schermen tijdens open dag.
Zo zag je de haven nog nooit! Op zaterdag 8 oktober organiseert Havenbedrijf Moerdijk samen met ruim 30 bedrijven een dag voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er allemaal op en rond haven- en industrieterrein Moerdijk gebeurt. Zo kan je met een rondvaart de haven vanaf het water zien, rijd je voor het eerst over het nieuwe Logistiek Park Moerdijk of ga je met de hop on/hop off-bus naar de bedrijven van jouw voorkeur. De Open Havendag is gratis toegankelijk; aanmelding vooraf is verplicht. Inschrijven kan via openhavendagmoerdijk2022.nl.

Ferdinand van den Oever van Havenbedrijf Moerdijk: “Het is fantastisch dat we na jaren van corona nu voor de derde keer hier de deuren kunnen openzetten voor onze buren en iedereen die geïnteresseerd is in ons schitterende haven- en industrieterrein. We zijn een haven van nationaal belang en de tweede economische motor voor Brabant. Bedrijven zullen met veel trots hun verhaal vertellen. Om simpelweg te laten zien wat ze doen, of om mensen te interesseren om nu of in de toekomst in Port of Moerdijk te
willen werken.”

Advertenties