Hemelvaartsdienst op 18 mei 2023 om 10.00 uur in Willemstad...........Rondje rond de kerk.Hemelvaartsdienst op 18 mei 2023 om 10.00 uur in Willemstad...........Rondje rond de kerk.

De kerken van Roosendaal, Dinteloord, Willemstad en Fijnaart organiseren op Hemelvaartsdag een gezamenlijke viering. Eerst is er koffie in kerkelijk centrum 'De Gaard', Voorstraat 40 in Willemstad. Om 10 uur wandelen we naar de Koepelkerk. De dienst zelf begint dus wat later. Aan de viering werken ds. Evelien Luitwieler uit Willemstad en ds. Wybren de Jong uit Roosendaal en enkele gemeenteleden mee. Er is kindernevendienst. De dienst wordt uitgezonden via de livestream.
Na afloop is er een gezellig samenzijn in 'De Gaard ' waar we nog wat drinken onder het genot van door u meegebracht lekkers.
Het belooft een mooie dienst te worden en u bent bij deze van harte uitgenodigd.

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie