Skip to main content

Herfst 2024 kleurt groen met Shrek de Musical

Oranjevaan is op zoek naar jonge FionaHerfst 2024 kleurt groen met Shrek de Musical
Na het succes van Ciske de Rat, Oorlogswinter en The best of… MUSICALS, brengen Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart een familiemusical voor jong en oud. In de herfst van volgend jaar kleurt Fijnaart volledig groen met de hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling: Shrek de Musical.

Miljoenen mensen hebben genoten van de computeranimatiefilms van Shrek. En nog steeds werken de avonturen van de groene Oger op de lachspieren van kinderen én volwassenen. Sinds 2008 komen Shrek, zijn enthousiaste Ezel, de lieftallige Prinses Fiona en de ondermaatse Heer Farquaad tot leven in een musical. De Oger heeft zich teruggetrokken in een moeras, waar hij alles kan doen wat hij wil. Totdat zijn heerlijk leventje ruw wordt verstoord door sprookjesfiguren die verbannen zijn uit het land van Heer Farquaad. Shrek gaat naar Farquaad om verhaal te halen. Daarbij krijgt hij gezelschap van Ezel. Het is het begin van een doldwaas avontuur.

Leuke en mooie liedjes
Shrek de Musical zit vol grappen en grollen, maar ook met leuke en mooie liedjes. De muziek wordt gespeeld door de circa 45 muzikanten van het orkest van Muziekvereniging Oranjevaan. De cast en het ensemble bestaan uit 45 bekende en nieuwe talenten. De audities hebben plaatsgevonden en de hoofdrollen zijn inmiddels ingevuld.

Op zoek naar jonge Fiona
Oranjevaan is alleen nog op zoek naar een meisje van tussen de 7 en 10 jaar voor de rol van jonge Fiona. Kan jouw dochter goed zingen en lijkt het haar leuk om in Shrek de Musical mee te spelen? Meld haar dan voor eind april aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag samen met een geluidsopname waarop ze een zelfgekozen liedje zingt. Het liefst laten we een jonge Fiona schitteren die uit Fijnaart of omgeving komt.

Oktober 2024
Noteer alvast in de agenda: Shrek de Musical, donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondagmiddag 27 oktober 2024 in De Parel in Fijnaart.

Advertenties