Skip to main content

Het is voorbij de mooie zomer … oh nee, niet de zomer maar wel het Zomerkampioenschap Jeugd!Het is voorbij de mooie zomer … oh nee, niet de zomer maar wel het Zomerkampioenschap Jeugd!
't Schietertje Fijnaart
Wat hebben wij ontzettend genoten van de inzet en het plezier bij onze jeugdvissers. Er waren 76 deelnemers aan het Zomerkampioenschap Jeugd 2023. Wij zijn enorm trots op jullie! Bedankt dat jullie zo enthousiast zijn over het vissen.
 
Het zijn bijzondere weken geweest. Wij zijn gestopt waar we mee begonnen zijn. Bij de laatste wedstrijd waren er 37 jeugdleden aanwezig, dus weer een mooi vol en gezellig rondje waterkant.
 
Dagwinnaar was Rick Leijten met 48 cm. Hij heeft een mooi schepnet gewonnen.
Gefeliciteerd Rick!
 
De kanjerkoning met 45 cm is in handen van Noud Dictus gebleven.
 
De winnaars van het Zomerkampioenschap Jeugd werden nog even door elkaar gehusseld en het was even spannend, het zijn:
1. Niek Coremans met 232 punten
2. Enzo Maat met 221 punten
3. Noud Dictus met 215 punten
Gefeliciteerd Niek, Enzo en Noud!
 
Alle aanwezige deelnemers hebben een medaille, zakje gepersonaliseerde M&M’s, een tegoedbon voor een ijsje van de Family Fijnaart en een vrijkaartje voor de Kermis van de Fendertse Week mogen ontvangen voor hun inzet. De nummers 1, 2 en 3 hebben buiten deze cadeautjes ook een bokaal en een cadeaubon van de Topshopper mogen ontvangen. De deelnemers die niet aanwezig waren zullen de medaille en het zakje gepersonaliseerde M&M’s van ons thuis ontvangen.
Zoals elk jaar was er ook dit jaar weer een verloting tijdens het wachten op de uitslag van de dagwinnar en het zomerkampioenschap jeugd waarbij ongeveer 20 prijzen te winnen waren. Wij hebben veel jeugdleden blij kunnen maken.
 
De vrijwilligers van HSV 't Schietertje zijn niet vergeten en werden bedankt voor hun enorme inzet. Zonder hen hadden wij als Jeugdbestuur dit niet kunnen doen. Daarom hebben alle vrijwilligers een mooi pakket van Roks Streekwinkel mogen ontvangen.
 
Wij willen Meer Moerdijk bedanken dat wij mee mochten doen aan het Meer Zomer programma. Heel leuk om samen te werken. Ook willen wij de BOA’s (Ed en Benjamin) van Sportvisserij Zuidwest Nederland bedanken dat zij de tijd hebben genomen om langs te komen en op hun laagdrempelige, spontane en leuke manier kennis hebben gemaakt met onze jeugdleden.
 
Tevens een groot “dank u wel” aan onze sponsoren Topshopper, Cafetaria-Eethuis Family Fijnaart, Jumbo Gert Driesen Fijnaart, Roks Streekwinkel, Megafish Roosendaal en Promobee voor hun bijdrage. Net als het bestuur van HSV ’t Schietertje. Zonder onze sponsoren en de steun van het bestuur kunnen wij het niet zo opzetten zoals het nu mogelijk is. Het is mooi om te zien dat zij hier graag aan meewerken en dat het ook bij hen leeft om de jeugdleden een mooie en leuke avond aan de waterkant aan te kunnen bieden.
 
Wij willen ook de hondenbezitters bedanken voor het opruimen van de hondenpoep aan de waterkant. Het werd van week tot week minder wat wij moesten opruimen. Heel erg bedankt dat jullie dit voor ons maar vooral voor onze jeugdleden doen.
 
Namens het Jeugdbestuur willen wij alle jeugdleden, supporters, ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, toeschouwers, voorbijgangers, sponsoren en het bestuur enorm bedanken. Jullie zijn toppers! Wij kijken terug op 7 enorm mooie en leuke vrijdagavonden. Het rest ons af te sluiten met een heel trots gevoel! Iedereen ontzettend bedankt en op naar nog meer leuke en gezellige viservaringen.
 
Braderie zaterdag 26 augustus
Afgelopen zaterdag hebben wij op de braderie van de Fendertse Week  gestaan. Er was de mogelijkheid om visspullen, zowel nieuwe als 2de hands, voor een klein prijsje aan te schaffen. Wat hebben wij van de opkomst bij onze kraam genoten. Wij hebben ontzettend veel van onze jeugdleden gezien die visspullen hebben aangeschaft en voor een extra tip of trucje langskwamen.
Buiten onze eigen jeugdleden trok onze kraam ook de interesse van voorbijgangers en andere kinderen. Ook de volwassenen die een kijkje kwamen nemen kochten iets of kwamen een envelop trekken om kans te maken op een van de vele prijzen.
 
Door de verkoop van de visspullen en de mogelijkheid om enveloppen te trekken heeft het Jeugdbestuur een mooi extra centje voor de jeugdleden te besteden. Het liep net als vorig jaar goed en alle enveloppen waar de prijsjes in zaten zijn getrokken. Er zaten veel leuke prijsjes bij, waaronder een tegoedbon van de Topshopper en de Family Fijnaart. Wij hadden wel gehoopt dat wij net als vorig jaar aanloop zouden hebben, maar zoveel animo voor onze kraam hadden wij absoluut niet verwacht.

Advertenties