Skip to main content

HET ZIT EROP !!!!!

Het zomerkampioenschap Jeugd is voorbijHET ZIT EROP !!!!!
“Wat hebben wij ontzettend genoten van de inzet en het plezier bij onze jeugdvissers. Er waren 57 deelnemers aan het Zomerkampioenschap Jeugd 2022. Wij zijn enormtrots op jullie! Bedankt dat jullie zo enthousiast zijn over het vissen”, aldus Martin Kannekens namens het Jeugdbestuur.

“Het zijn bijzondere weken geweest. Wij zijn gestopt waar we mee begonnen zijn. Bij de laatste wedstrijd waren er 30 jeugdleden aanwezig. Dit hadden wij nooit durven dromen” voegt Rien Nuiten eraan toe.

Dagwinnaar 1: Ivano Delhy met 75 cm
Dagwinnaar 2: Floris Eeuwijk met 84 cm
Gefeliciteerd Ivano en Floris!

De kanjerkoning met 42 cm is in handen van Vicky Kannekens gebleven.

De winnaars van het Zomerkampioenschap Jeugd stonden dicht bij elkaar en zijn:
1. Vicky Kannekens met 237 punten
2. Robin Kannekens met 235 punten
3. Niek Coremans met 231 punten
Gefeliciteerd Vicky, Robin en Niek!

“Alle aanwezige deelnemers hebben een medaille en een tegoedbon voor een ijsje van de Family Fijnaart mogen ontvangen voor hun inzet en de nummers 1, 2 en 3 hebben buiten een beker ook een cadeaubon van de Topshopper mogen ontvangen.

De deelnemers die niet aanwezig waren hebben het tasje van Sportvisserij Zuidwest Nederland en de medaille van ons thuis ontvangen”, vertelt Martin. “Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een verloting geweest waarbij 20 prijzen te winnen waren. Wij hebben veel jeugdleden blij kunnen maken, vertelt Rien trots. De vrijwilligers van HSV ‘t Schietertje zijn niet vergeten en werden bedankt voor hun enorme inzet. “Zonder hun hadden wij als Jeugdbestuur dit niet kunnen doen”, zegt Martin. Daarom hebben alle vrijwilligers een mooi pakket ontvangen van Kado & Zo Van Der Maas en Slijterij van der Maas.

Tevens bedankten zij Meer Moerdijk voor het mee mogen doen aan de Meer Zomer campagne en Sportvisserij Zuidwest Nederland voor de tasjes die door de BOA zijn langs gebracht en kennis heeft gemaakt met de jeugdleden. De sponsoren Topshopper, Cafetaria-Eethuis Family Fijnaart, Jumbo Gert Driesen Fijnaart, Roks streekwinkel, Bekerhuis Lambregts en Megafish Roosendaal werden ook bedankt voor hun bijdrage. Net als het bestuur van HSV ’t Schietertje. “Zonder onze sponsoren en de steun van het bestuur kunnen wij het niet zo opzetten zoals het nu mogelijk is. Het is mooi om te zien dat zij hier graag aan meewerken en dat het ook bij hen leeft om de jeugdleden een mooie en leuke avond aan de waterkant aan te kunnen bieden”, aldus Martin.

Namens het Jeugdbestuur van HSV ’t Schietertje willen zij alle jeugdleden, supporters, ouders, opa’s en oma’s, toeschouwers, voorbijgangers, sponsoren en het bestuur enorm bedanken. Jullie zijn toppers! “Wij kijken terug op 7 enorm mooie en leuke vrijdagavonden. Het rest ons af te sluiten met een heel trots gevoel! Bedankt iedereen en op naar volgend jaar”, aldus een trotse Martin namens het gehele Jeugdbestuur.

Advertenties