Skip to main content

Hollandse middag voor de gasten van Zonnebloem de Vijfhoek.

Jaarlijkse activiteit van De Zonnebloem Vijfhoek, afdelingen Klundert, Fijnaart, Willemstad, Standdaarbuiten en Noordhoek.Hollandse middag voor de gasten van Zonnebloem de Vijfhoek.
Gasten en vrijwilligers van Zonnebloem de Vijfhoek. Fotograaf A.N. van Lenten-Vermoen vrijwilliger afdeling Fijnaart
Zonnebloemgasten van De Vijfhoek hebben een gezellige, geslaagde middag gehad namens alle vrijwilligers.

Zaterdag 28 oktober jl. was het weer tijd voor een gezellige middag voor de gasten van De Zonnebloem De Vijfhoek. Zonnebloemgasten van de afdelingen Fijnaart, Klundert, Willemstad, Standdaarbuiten en Noordhoek werden welkom geheten in De Niervaert te Klundert. Voor de gasten die aanwezig waren, helaas niet alle gasten van onze afdelingen, hadden we een gezellige Hollandse middag op het programma staan. Ontvangst met koffie/thee en een heerlijke appelflap, met een kleine verloting en tussendoor ook nog wat hapjes. Bij een Hollandse middag horen natuurlijk liedjes van vroeger. Hier werd voor gezorgd met een optreden van de dames van 'Trekdrop en de Zuurtjes' uit Etten-Leur. Er werd volop meegezongen, gedanst en natuurlijk een kleine polonaise. Tijdens het optreden van de dames werden een paar medleys gezongen waaraan een muziekbingo gekoppeld zat. En bij een bingo horen winnaars en natuurlijk waren al onze Zonnebloemgasten winnaars! De prijs, een glazen waxinelichtje voor de aankomende donkere dagen namens al onze vrijwilligers van Zonnebloem De Vijfhoek.
Na een gezellige, geslaagde middag werden de Zonnebloemgasten geholpen om weer huiswaarts te keren en uit te kijken naar onze volgende activiteiten. Hier wordt met heel veel liefde en plezier aan gewerkt om de Zonnebloemgasten even uit hun dagelijkse leven te halen en te laten genieten.
Dus De Zonnebloem kan niet zonder VRIJWILLIGERS!!

Advertenties