Skip to main content

Inloopavond op donderdag 24 november in De Parel

Praat mee over de nieuwe supermarkt in Fijnaart!Inloopavond op donderdag 24 november in De Parel
Zoals u weet is in december 2021 de centrumvisie voor Fijnaart vastgesteld. Daarin is, in een interactief proces, onderzocht hoe het centrum van Fijnaart kan worden versterkt en welke ontwikkelingen hier aan kunnen bijdragen. In de centrumvisie is aangegeven dat op de plek van het huidige kassencomplex een nieuwe functie kan worden gerealiseerd die meer levendigheid brengt.

Momenteel wordt verkend op welke manier een nieuwe supermarkt op het voormalige kassencomplex kan worden gerealiseerd.

Wat houdt de supermarkt voor u in/ wat kunt u betekenen?

De supermarkt biedt kansen voor de levendigheid van het centrum van Fijnaart en de ontmoetingsfunctie. Samen willen we met u kijken naar de kansen en opgaven voor de ontwikkeling van de supermarkt.

Wat gaan we doen op 24 november?

Op 24 november gaan we graag persoonlijk met u in gesprek tijdens een eerste participatieavond. Dit doen we door middel van een inloopavond. U bent tussen 19.30 uur en 21.00 uur welkom in De Parel. Aan diverse gesprekstafels praten we u bij over het proces van de ontwikkeling en halen we graag informatie bij u op. Zo horen we graag van u waar we al dan niet rekening mee zouden kunnen houden, welke kansen u ziet, maar natuurlijk ook wat u verontrust. Al deze informatie gebruiken we bij het uitwerken van het plan. Let op: het is geen informatieavond, u kunt vrij binnenlopen tussen 19.00 uur en 21.00 uur

Wanneer u geïnteresseerd bent moet u zich aanmelden voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en adres en het aantal personen.

Mocht u niet kunnen komen geef dit dan ook aan via hetzelfde mailadres. Dan ontvangt u na de bijeenkomst het verslag van de avond. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u deze ook hier stellen. We zien u graag op 24 november in De Parel!

Advertenties