Skip to main content

Jeugdleden 't Schietertje vissen op HaaienJeugdleden 't Schietertje vissen op Haaien
't Schietertje Fijnaart
Wat een dag!!!!!! 3 keer is inderdaad scheepsrecht!
 
Onze 8 jeugdleden (Niek, Tess, Robin, Djim, Dylano, Thijmen, Cain en Ricardo) zijn onder begeleiding van Martin & Koos zaterdagochtend vroeg vertrokken om in Kamperland op de boot te stappen van Barracuda Sportvisserij ism Sportvisserij Zuidwest Nederland. Spannend voor iedereen! Behalve voor de schipper want die wist wat er ging komen.
 
De eerste haaien werden al snel gevangen en de sfeer zat er goed in. Het bleef echter niet bij 1 haai. Ook niet 1 haai per jeugdlid. Nee nee... wij hebben er langgenoeg op moeten wachten en dat werd beloond... er werden 80 - 100 haaien gevist en de langste was 89 cm. Zoals de schipper zei: "Ik denk zelfs dat de begeleiders redelijk total loss in de bank liggen deze avond en dat ook ons schepnetje vanavond even moet uitrusten!" Nou iedereen was moe maar voldaan en kijkt terug op een ontzettend mooie ervaring voor in de boeken.
 
Ontzettend leuk, bijzonder en geweldig om mee te maken. Soms werden er zoveel tegelijkertijd gevangen dat het fotomoment uitbleef. Gelukkig hebben ze de herinnering nog en de mooie verhalen van deze bijzondere en geweldige dag! 
 
Bedankt allemaal (ook voor de lieve cadeautjes) en wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
 
Meer foto's van deze geweldige dag zijn te vinden op onze facebookpagina https://www.facebook.com/jeugdvissentschietertje

Advertenties