Skip to main content

JO-12-1 kampioenJO-12-1 kampioen

JO-12-1 Kampioen!!!

“Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen” – Johan Cruijff
De uitspraken van Johan Cruijff leken altijd vrij eenvoudig, maar gingen meestal veel dieper. Een bal overspelen is niet zo moeilijk, maar op het veld constant de makkelijkste optie kiezen is daarentegen een stuk lastiger. En daar weten de jongens van JO-12-1 alles van! Afgelopen zaterdag wonnen ze met 2-1 van Schijf en daarmee werd dit team glansrijk kampioen in deze competitie.

Deze jongens spelen samen sinds september ‘22. Vorig jaar speelde de jongens nog voor verschillende jeugdteams van VV- De Fendert en enkele spelers zijn over gekomen van Oranje – Blauw uit Heijningen. De eerste twee competitierondes moesten de jongens nog even op elkaar ingespeeld raken en elkaars talenten ontdekken. Ook de trainers, Olaf, Edward, Daan en Ryan, speelden hier een belangrijke rol in. Met hun inzichten en positieve feedback, bracht de JO-12-1 het afgelopen zaterdag tot kampioen.

Wellicht is het u niet ontgaan, want na afloop werd er flink feest gevierd! Op het veld knalde de champagne, ontploften de rookbommen en in de kleedkamer ging het dak eraf.
Daarna stond er voor de jongens een grote verrassing klaar. Voor de kantine stonden wel vier uitgedoste cabrio-auto’s te jongens op te wachten om een ererondje door Fijnaart te rijden, mét veel muziek en getoeter.

Aan het eind van het seizoen doen we het feestje nog eens dunnetjes over, want dan worden de jongens op de club officieel gehuldigd.

Advertenties