Skip to main content

Kaasboerin met bezoek aan een bijenhouder/imkervereniging en een rondrit.

Reisje voor Senioren dinsdag 7 mei.Kaasboerin met bezoek aan een bijenhouder/imkervereniging en een rondrit.
Voor alle senioren uit Fijnaart en Heijningen heeft de activiteitencommissie van de Seniorenraad een reisje georganiseerd naar de Kaasboerin in Postel.

We gaan dinsdag 7 mei naar Postel en gaan daar eerst genieten van een lunch. Na de lunch vertrekken we naar een imker met tientallen bijenvolken en een prachtige drachtplantentuin. De imker is ook een internationale honingkeurder. Hij weet dus veel van de bloemetjes en de bijtjes en deze zoete lekkernij. Misschien proeven? Daarna een rondrit door de streek en tot slot weer terug naar de Kaasboerin voor een heerlijk Buffet.
Eigen bijdrage € 40,00 betalen per bank. Rekeningnummer NL 61 RBRB 8841438258 ten name van Seniorenraad Fijnaart.
Vertrek busstation Fendertshof om 10.15 uur. Aanwezig 10.00uur. Opgeven tot en met 29 april met onderstaand strookje met naam, tel nr en inleveren bij Els Huijzers, Vrouwe Jacobstraat 31 of bij Jolanda Nieuwkerk, Leeuwerikstraat 31.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam................................................................................................................................................................................................................Tel.nr............................................................................................................................................................................

Advertenties