Skip to main content

Kerstconcert De Unie in de FendertshofKerstconcert De Unie in de Fendertshof
Op 20 december gaven het koor en de harmonie van muziekvereniging De Unie een kerstconcert in de Fendertshof waarbij iedereen lekker mee kon zingen. ‘Zo zitten we al helemaal in de kerstsfeer,’ was de blije reactie na afloop, ‘volgend jaar zijn jullie weer uitgenodigd!’

In de theaterzaal van de Fendertshof waren dinsdag heel wat bewoners aangeschoven voor een muzikale avond. Het gevarieerde programma bestond uit populaire en religieuze kerstliedjes, afgewisseld met minder bekende nummers. Zo klonk er ineens een kerstnummer met een sambaritme! Het koor de Voices onder leiding van John Muller en de harmonie met hun nieuwe dirigent Carla Baaten, verzorgden elk een gedeelte van de avond. Maar uiteraard werd er ook samengespeeld, waarbij het publiek uitgenodigd werd om mee te zingen. Het was een gezellige avond voor iedereen. En ontroerend om door een van de bewoonsters uit de grond van haar hart bedankt te worden voor de muziek.

Doe mee!

Heb je ook zin om het nieuwe jaar met een nieuwe hobby te beginnen? Of om je oude hobby weer op te pakken? Kom dan eens langs bij De Unie. We zijn een laagdrempelige vereniging en iedereen is van harte welkom. We vinden de liefde voor muziek belangrijk, de rest leer je vanzelf. Heb je (nog) geen instrument maar lijkt het je leuk om er een te leren bespelen? Dat kan, want er zijn volop instrumenten die je kunt proberen. Het popkoor oefent elke maandag in De Parel en het harmonieorkest repeteert op donderdagavond in De Graanbeurs. Kom vrijblijvend eens luisteren. Wie weet speel je volgend jaar wel mee met ons kerstconcert in De Fendertshof. Wil je meer informatie? Bel of app naar Ineke de Keijzer, 06-20859988.

Advertenties