Skip to main content

Kerstfair was een daverend succes.Kerstfair was een daverend succes.
Afgelopen zondag is voor de eerste keer De Kerstfair on foot georganiseerd. Een schitterende samenwerking tussen De ondernemersvereniging, De Fendertse Hoeve, De Graanbeurs, de Family en niet te vergeten de vele vrijwilligers. De sfeer zat er bij de opbouw ‘s morgens vroeg al in. Van het opzetten van de tenten, het bouwen van de houten huisjes, het ophangen van de spandoeken, het plaatsen en versieren van de kerstbomen, tot het opbouwen van het springkussen en de draaimolen.

Vele handjes maken licht en mooi werk. Dat bleek maar weer eens, want toen het opgebouwd was, was het een super gezellig geheel.

Dan komt het spannende deel. Komen er wel veel bezoekers af? Daar kan met hoofdletters JA op gezegd worden. Het begon bij de Family met de zang van de Parel Vocal groep. Zij zongen gezellige kerstliederen bij het springkussen en de bierproeverij. In de tent bij de Family waren allerlei stands koopwaar en proeverijen te vinden. Op weg naar De Graanbeurs werd het steeds drukker. In de Graanbeurs kon je gezellig luisteren naar ‘De mannen van de Straat’ en de ‘Verhalen verteller’. Tevens was Wendy druk met het maken van de mooiste kerstfoto’s. Je kon er ook lekkere kaasjes, koekjes of verschillende soorten bloem kopen.

Bij de Fendertse Hoeve was er een gezelligheid aan kramen en etenswaar. Waar je kon genieten van de appelbeignets van Roks, broodjes beenham of een gekrulde aardappel. En lekker smikkelen bij de draaimolen. Binnen in de gezellige warmte konden mensen op de foto met Elmo en Pino. De zangers en zangeressen deden hier ook weer erg hun best en trokken veel publiek. Gelukkig kwam de kerstman af en toe langs en mocht je met hem op de foto.

Al met al een zeer geslaagde dag. Veel dank aan iedereen die hier een bijdrage aan geleverd heeft.

Wat ons betreft is het voor herhaling vatbaar.

img 0256

Advertenties