Skip to main content

Kinderochtend Flame

Alle kinderen van de basisschool zijn welkom!Kinderochtend Flame
Hoi..? Ja, jij daar! Zit jij op de basisschool en heb je het al gehoord? Zondagochtend 3 september is er weer Flame! Ook jij bent welkom om bij ons een uurtje plezier te maken. We luisteren naar een verhaal, knutselen en klussen erop los en spelen een leuk spel!

Flame is een kinderclub voor kinderen die op de basisschool zitten. Zes keer per jaar staat er enthousiaste leiding klaar om met de kinderen aan de slag te gaan. Er is een korte inloop waarbij de kinderen aan de slag gaan met een mooie kleurplaat of een leuk spelletje. Als we beginnen luisteren de kinderen naar een mooi verhaal waardoor zij op een speelse manier kennis maken met verhalen uit de Bijbel. Kent u het verhaal over Goliath en David, de geboorte van Jezus of van de Ark van Noach? Verhalen die voor uw kinderen een mooie bijdrage zijn aan hun algemene ontwikkeling.

Na het luisteren is er altijd een leuke verwerking. Dit kan een knutselactiviteit zijn met papier en schaar, maar ook met spijkers en hamers! Vervolgens wordt er een spel gespeeld (buiten of binnen) dat aansluit bij het verhaal dat ze die morgen gehoord hebben. Daarnaast wordt de tijd opgevuld met het kijken van een liedje op youtube of zelfs meezingen met een echte gitaar! Dit kan natuurlijk pas nadat we wat gedronken en gesnoept hebben!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook dat uw kinderen iets meekrijgen van deze eeuwenoude verhalen? Dan zijn zij welkom op zondag 3 september tussen 10.00 uur en 11.00 uur. U mag de kinderen brengen bij de Vijverhof (Kerkring 1, aan de achterkant van de Dorpskerk) en zij mogen rond 11.00 uur weer worden opgehaald.
Hopelijk tot dan!

Advertenties