Skip to main content

KOFFERBAKVERKOOP/VLOOIENMARKT/Kunst en Monumentenroute

Zondag 3 september 2023 bij de PrullenkastKOFFERBAKVERKOOP/VLOOIENMARKT/Kunst en Monumentenroute
Lekker rondstruinen op het veld van de Prullenkast. Foto: M.Herbonnet
Zondag 3 september a.s. organiseert de Prullenkast van 11-17 uur op het terrein rond de boerderij op Zuidlangeweg 3 te Oudemolen een kofferbakverkoop/vlooienmarkt

Een gezellige markt met 1000 en 1 verzamelingen, leuke hebbedingetjes, prullaria, kitsch, snuisterijen, vintage, curiosa, antiek, collector-items, boeken, kaarten, kunst, hobby's, streekproducten of een fiets van oom Harry. De verkoop vindt plaats vanuit de auto, caravan, busje, bolderwagen, eigen tent of gewoon op de grond. Ook zal er livemuziek aanwezig zijn; het koor Les Belles Fleurs en de Bon Vivants zal om 13 en 14 uur optreden. Voor een hapje en een drankje kan de bezoeker in de Prullenkast of in de theetuin terecht. Een patatje en snack zijn verkrijgbaar op het frietterras. Entree: gratis. Ook meedoen? U kunt u nog opgeven tot vrijdag 1 september a.s.

Op 2, 3, 9 en 10 september doet de Prullenkast, gevestigd in de Ruigenhilpolder, mee met de Kunst- en Monumentenroute. In de Prullenkast uiteraard diverse schilderijen en objecten van onbekende kunstenaars en een kleine tentoonstelling met gedichten over de polder. Verder kan de bezoeker een kijkje nemen in het kleine speelgoedmuseumpje.

Voor informatie: info@deprullenkast. Adres: Zuidlangeweg 3, 4796 SB Oudemolen (fietsknooppunt 10/23)

Advertenties