Skip to main content

Kom en ontmoet elkaar onder het genot van een drankje en een hapje.

Het moment om op de hoogte te raken van de sociale ontwikkelingen in FijnaartKom en ontmoet elkaar onder het genot van een drankje en een hapje.
Wil je elkaar ontmoeten? Wil je weten wat er allemaal te doen is in Fijnaart? Ben je op zoek naar samenwerkingen? Vertegenwoordig je een vereniging, ben je ondernemer of werk je in de dienstverlening? Dan ben je van harte welkom!

Op initiatief van zorg en welzijn collega's binnen Surplus, Allison en Melissa, is er op vrijdag 21 april een netwerkborrel. De avond is van 18.30-20.00 uur en vindt plaats in de theaterzaal van de Fendertshof.

Het doel is om elkaar te leren kennen, evt. nieuwe samenwerkingen wellicht te vinden en te netwerken. Er zal een aantal pitches zijn van lokale ontwikkelingen die interessant zijn om te weten, maar er is ook tijd voor een ontspannen samenzijn. Kortom, een interessante avond waarvoor je van harte uitgenodigd bent.

Gaan we je deze avond zien? Meld je dan voor 14 april aan bij Melissa Delwel.

Verenigingen, dienstverlening en ondernemers zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen. Heb je deze niet gekregen, maar heb je wel interesse, geef dit dan aan bij Melissa Delwel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch door te bellen naar: 06-341 883 31

 

netwerkbijeenkomst fijnaart

Advertenties