Skip to main content

Kom je ook paaseieren zoeken?Kom je ook paaseieren zoeken?
Iva Balk via Pixabay
Rondom De Dorpskerk en de Kerkring verstopt de paashaas op zaterdagmiddag 8 april heel veel chocolade-eieren. Heb je zin om ze te zoeken? Je mag ze daarna namelijk ook opeten…..lekker!

Deze paasactiviteit wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging Fijnaart voor de kinderen in Fijnaart, Heijningen en omstreken. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur zijn alle kinderen welkom om paaseieren te komen zoeken in de tuin van de grote kerk. Dit alles wordt feestelijk opgeluisterd door blaasband Bloas T’um Op uit Heijningen en natuurlijk door een vrolijk rondhuppelende paashaas.

Tussen 13.00 uur en 15.00 uur kun je gewoon even aan komen lopen met je kinderen (geen vaste aanvangstijd dus). Natuurlijk hopen we op mooi weer, zodat het voor de kinderen inderdaad een feestje is om de eieren te zoeken. Mocht het weer helaas tegen zitten, dan zullen we via de Facebookpagina van Ondernemersvereniging Fijnaart communiceren of deze activiteit door gaat.

De blaasband speelt speciaal voor de aanwezige papa’s en mama’s die een oogje op hun kroost houden en zich moeten bedwingen om ook niet op handen en voeten door het gras te struinen. Want zeg nou zelf: eigenlijk willen we stiekem meezoeken, want iedereen blijft altijd een beetje kind, toch? Blaasband Bloas T’um Op is gelinkt aan Drumfanfare Showband Heijningen, maar dan met een bezetting van veel blazers die voor een gezellig muzikaal sfeertje zorgen.

Ondernemersvereniging Fijnaart organiseert ook een kleurplaatactie: via Fijnaart Lokaal (en op te halen bij de Jumbo) ontvangen de kinderen een kleurplaat die ze tot vrijdag 7 april 16.00 uur kunnen inleveren bij de Jumbo. Op deze feestelijke zaterdagmiddag 8 april krijgen dan de mooiste kleurplaten een leuke prijs. De paashaas zal om 14.30 uur de prijswinnaars bekend maken.

Dus kinderen van Fijnaart en Heijningen, pak je kleurpotloden en kleur de kleurplaat mooi in! En kom dan die zaterdagmiddag paaseieren zoeken en in spanning luisteren of je een mooie prijs hebt gewonnen. En voor de ouders: klinkt als een leuk uitje, toch? Genieten van de gezellige meezingers, terwijl je kijkt naar de stralende gezichtjes van de kinderen.

Advertenties