Skip to main content

Koningsspelen Het Kompas

Vrijdag 21 april heeft basisschool Het Kompas meegedaan aan de Koningsspelen.Koningsspelen Het Kompas
Het doel van de Koningsspelen is om kinderen in de basisschoolleeftijd te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. Dit jaar was het thema ‘1-2, iedereen doet mee’.

Al vanaf de start in 2013 doet Het Kompas mee aan de Koningsspelen. Ook dit jaar mocht weer gebruik worden gemaakt van het sportveld en de kantine van v.v. Oranje-Blauw ‘14 in Heijningen. Gelukkig was het prima weer om buiten te sporten en was er regelmatig een zonnetje te zien.
Door de ouderraad was er weer een sportief programma in elkaar gezet. Naast de sport- en spelonderdelen was er ook een voetbalclinic, gegeven door een enthousiaste vader. En juf Lisanne van unit 1 heeft iedereen aan het dansen gekregen tijdens een leuke dansclinic. Er werd door iedereen vrolijk meegedanst op het liedje ‘ZiggZagg’, dit jaar het lied voor de Koningsspelen.
Al dat sporten en dansen kost natuurlijk de nodige energie, dus werd er in de pauze heerlijk gesmuld van een gezond tussendoortje.
De ochtend werd afgesloten met een dansoptreden voor alle ouders op het schoolplein. Nadat alle kinderen hun welverdiende medaille hadden gekregen, kon de meivakantie beginnen.

Advertenties