Skip to main content

Krijg gratis een voorproefje van Shrek de Musical

Presentatie en start kaartverkoop op zaterdag 13 aprilKrijg gratis een voorproefje van Shrek de Musical
Het affiche van Shrek de Musical. Foto: Robert Bakker
Over ruim een half jaar wordt Fijnaart overspoeld door Ogers, prinsessen, vorsten, pratende ezels en andere sprookjesfiguren. Van 24 tot en met 27 oktober brengen Muziekvereniging Oranjevaan & Stichting Cultuur Fijnaart de hilarische musical Shrek. Kun je zolang niet wachten? Kom dan zaterdagmiddag 13 april naar De Parel in Fijnaart voor een gratis voorproefje. Bovendien gaat dan de kaartverkoop voor oktober van start en kun je ter plaatse de beste tickets kopen.

Na de succesvolle Ciske de Rat De Musical, Oorlogswinter de musical en The best of… MUSICALS is het nu tijd voor een familievoorstelling waar jong en oud veel plezier aan beleven. Want wie heeft er niet genoten van de animatiefilms van Shrek? Nog steeds werken de avonturen van de groene Oger op de lachspieren van kinderen én volwassenen. In Shrek de Musical komt het verhaal helemaal tot leven. De voorstelling zit boordevol grappen en grollen, met hele leuke en mooie liedjes. Hoewel de musical vooral om te lachen is, zit er wel degelijk een diepere boodschap in. Bij Shrek mag je immers zijn wie je bent.

Genieten
Shrek de Musical wordt van 24 tot en met 27 oktober gespeeld in de tot theaterzaal omgebouwde sporthal van De Parel in Fijnaart. Dankzij een tribune met luxe zitplaatsen kan iedereen genieten van de prachtige muziek, decors, kleding, licht en geluid. Kosten noch moeite worden gespaard om er vier schitterende voorstellingen van te maken. Een kleine vijftig cast- en ensembleleden zingen, acteren en dansen op het toppen van hun kunnen. De muziek wordt gespeeld door vijftig topmuzikanten. Een musicalorkest in deze omvang is vrij uniek in de wereld.

Voorproefje
De repetities zijn in volle gang en de eerste resultaten mogen er al zijn. Daarom geven cast en ensemble zaterdag 13 april een voorproefje in de theaterzaal van De Parel in Fijnaart. Iedereen is welkom om deze bij te wonen.
De presentatie begint om 14.00 uur met een korte introductie door regisseur Jan Willem van Bodegom. Vervolgens worden drie nummers gezongen door de hoofdrolspelers Jordy Marijnissen (Shrek), Lars van Wing (Ezel), Melany Comperen (prinses Fiona) en Wouter Klijnsmit (heer Farquaad) en het ensemble. Zij worden daarbij begeleid door pianist Dennis Heijmans.

Start kaartverkoop
Na de presentatie start de kaartverkoop. Tickets voor Shrek de Musical zijn vanaf dat moment verkrijgbaar via de website www.musicalshrek.nl, maar kunnen zaterdagmiddag 13 april ook in De Parel gekocht worden na afloop van de presentatie. De kaarten worden op stoelnummer verkocht. Dat houdt in dat je vooraf zelf kunt bepalen waar je wil zitten.
Alle deelnemers aan Shrek de Musical hopen 13 april zoveel mogelijk mensen te mogen trakteren op een leuke sneakpreview.

Advertenties