Kunst- & Monumenten RouteKunst- & Monumenten Route
Programmaboekjes zijn gratis verkrijgbaar bij de deelnemende locaties en plaatselijke winkeliers

Kunst & Monumenten Route Moerdijk 2023
2, 3, 9 en 10 september a.s.

De 18e editie van de Kunst & Monumenten Route Moerdijk is weer een veelbelovend evenement. Het is het grootste culturele evenement van Moerdijk en is verspreid over de gemeente, van Zevenbergschen Hoek tot Willemstad.
Op 33 locaties, waarvan 20 monumenten, van een grote voormalige suikerfabriek tot een oud peilhuisje, tonen ruim 70 kunstenaars hun uiteenlopende kunstvormen. Denk hierbij aan live schilderijrestauratie, schilderkunst, tekenkunst, fotografie, keramiek, textiel, vilt, installatiewerken en nog veel meer.
Omdat de Kunst en Monumenten Route samenvalt met de Open Monumentendagen, krijg je de unieke kans om kunstwerken te bekijken op de meest bijzondere locaties.
Openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Uitgezonderd de kerken die zijn op zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend.
Toegang is gratis.

Op www.cultuurmoerdijk.nl vind je ook een overzicht van alle deelnemende locaties, de kunstenaars die daar aanwezig zijn en hun kunstvorm.
Stippel je route uit en laat je verwonderen.

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie