Skip to main content

Kwartier en Slobbegor

Iedereen die goede herinneringen heeft aan Kwartier of Slobbegor mag dit niet missen!Kwartier en Slobbegor
Zaterdag 11 mei aanstaande in De Graanbeurs van 14:30 uur tot 18:00 uur. Kosten 5,00 euro per persoon (hiervoor krijgt u koffie/thee met iets lekkers).

Kwartier en Slobbegor organiseren voor iedereen die is opgegroeid of goede herinneringen heeft aan deze buurt een gezellige middag.

Zaterdag 11 mei aanstaande in De Graanbeurs van 14.30 tot 18:00 uur.
Kosten 5,00 euro per persoon. Hiervoor krijgt u koffie/thee met iets lekkers.

Aanmelden bij: Jack van Helden(0631908086) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Teunie Nieuwkerk (0610614455)(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
P.S. Wij zijn op zoek naar leuke foto's van onze buurt. Wij denken aan: spelende kinderen, foto's van zwemmen in de Mark, schaatsen op de Mark, of zomaar een mooi plaatje van een boerderij of mensen die er woonden. De foto's graag doorsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Corrie maakt hiervan een mooie serie die ze gaat laten zien op een groot scherm om zo met elkaar leuke herinneringen op te halen

Advertenties