Skip to main content

Leen Hartmans stopt na twintig jaar als vrijwilliger bij dagverzorging Fijnaart.Leen Hartmans stopt na twintig jaar als vrijwilliger bij dagverzorging Fijnaart.
Afgelopen maandag 26 februari namen de cliënten, medewerkers en oud-medewerkers van de dagverzorging Fijnaart in de Fendertshof afscheid van hun vrijwilliger Leen Hartmans (85 jaar).

Twintig jaar geleden startte Leen als vrijwilliger bij de toen pas opgestarte dagverzorging in de Jan Punthof. Als grote steun voor het verzorgend personeel en als betrokken entertainer voor de cliënten bracht hij heel wat dagen door in de Jan Punthof. Velen zagen in Leen dan ook een hele grote steun.

De mannelijke cliënten konden in die tijd heerlijk biljarten doordat Leen alles in goede banen leidde. Ook was Leen altijd bereid om met de cliënten een spelletje te spelen en vele uren zat hij dan ook aan tafel voor een partijtje Rummikub.

Na de verhuizing van de dagverzorging naar de Fendertshof in maart 2017 bleef Leen zijn dagverzorging trouw. De cliënten thuis ophalen, met of zonder rolstoel, niets was hem in al die jaren te veel. Nimmer deden de medewerksters een vergeefs beroep op Leen en zij zullen hem dan ook erg gaan missen.

Als dank voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid werden Leen en zijn echtgenote Will afgelopen maandag in het zonnetje gezet. Op een feestelijke manier en onder het genot van diverse lekkernijen benadrukten de medewerksters hun dankbaarheid.   

Beste Leen, altijd konden wij een beroep op jou doen en daarom wil ik jou mede namens ons allen, nogmaals hartelijk voor jouw steun en inzet. Ga nu zelf lekker genieten van je vrije tijd. Leen, bedankt !!

Advertenties