Skip to main content

Leerlingen basisschool Het Kompas rennen voor het goede doelLeerlingen basisschool Het Kompas rennen voor het goede doel
juf Carolien en meester William maken het opgehaalde sponsorbedrag bekend
Inmiddels een traditie op de woensdagavond voor Hemelvaartsdag: de mini-Roparun van Het Kompas in Heijningen. In samenwerking met roparunteam ’t Lopend Vuurke wordt al een aantal jaren een mini-Roparun georganiseerd. De kinderen hebben in een half uur zo veel mogelijk rondjes Polderstraat proberen te rennen voor het goede doel. Ze konden zich voor een vast bedrag laten sponsoren.

Na een warming-up, verzorgd door een teamlid van ’t Lopend Vuurke, waren de kinderen klaar om te starten. Aangemoedigd door veel familieleden en dorpsbewoners werden er heel veel rondjes gelopen. Daarnaast zorgde dweilband Bloas Tum Op voor de muzikale ondersteuning.
Na een half uur klonk het eindsignaal en was er voor alle deelnemers een medaille en een welverdiend ijsje. Daarna mochten juf Carolien en meester William het opgehaalde sponsorbedrag bekend maken. Dit jaar was er door de kinderen het mooie bedrag van € 1198,80 opgehaald. "Waar een kleine school groot in kan zijn", was een terechte opmerking van een teamlid van ’t Lopend Vuurke, dat de cheque in ontvangst mocht nemen.
Tot slot mochten de kinderen nog een kijkje nemen in de brandweerwagen.

Tweede Pinksterdag komen de Roparunners ook door Heijningen. Wij wensen het team van ’t Lopend Vuurke veel succes tijdens de Roparun 2024.

Advertenties