Skip to main content

Leutloterij Kleibatsers

De vrijwilligers van De Kleibatsers komen langsLeutloterij Kleibatsers
Steun jong en oud

Na alle feestdagen is het nieuwe jaar weer aangebroken en het volgende feest staat al weer voor de deur: Carnaval! Traditiegetrouw vindt in de weken voorafgaand aan Carnaval de lotenverkoop plaats. Wegens groot succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer de Leutloterij plaatsvinden.

Op zaterdag 20 januari zullen vanaf 10.00 uur de vrolijk uitgedoste lotenverkopers, vergezeld door een carnavalswagen met muziek, door de straten van het Kleigat trekken om zoveel mogelijk loten en merchandise te verkopen. Op verschillende punten in het dorp zal de wagen een poosje stilstaan en van daaruit zullen de verkopers de straten intrekken.

Een lot kost € 2,= en er zijn weer mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs € 444,=. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 13 februari na de Vlegelverbranding.

Prijzen van de merchandise zijn:
Vlag (150 x 100 cm) € 15,=
Sjaal € 15,=
Button € 1,=
Strijkembleem € 3,=
Betalen kan contant of via PIN d.m.v. een QR-code.

Mocht je onverhoopt onze verkopers missen? Geen nood, loten zijn t/m Carnaval verkrijgbaar bij De Graanbeurs, Bloemenshop Marloes, de Fendertse Hoeve en de Family.

Wij zien jullie graag op zaterdag 20 januari en hopen op een mooie opbrengst welke volledig ten goede komt aan het Kleigats Carnaval.
Dan kunnen we met Carnaval de Blommekes weer buiten zetten voor jong en oud!

Advertenties